Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пестіна Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Пестіна Г. О. 
Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині [Електронний ресурс] / Г. О. Пестіна, Д. О. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 472-477. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_75
Попередній перегляд:   Завантажити - 563.979 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Власова Н. О. 
Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування [Електронний ресурс] / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 278-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(1)__41
Попередній перегляд:   Завантажити - 869.915 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Пестіна Г. О. 
Інтеграція хімії з іншими природничими науками [Електронний ресурс] / Г. О. Пестіна, К. Д. Кисельова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 395-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_68
Попередній перегляд:   Завантажити - 159.788 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Пестіна Г. О. 
Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики [Електронний ресурс] / Г. О. Пестіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 456-462. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_73
Попередній перегляд:   Завантажити - 989.228 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Одарченко Д. М. 
Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, Г. О. Пестіна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2013. - № 1. - С. 313-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2013_1_60
Попередній перегляд:   Завантажити - 237.589 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пестіна Г. О. 
Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини [Електронний ресурс] / Г. О. Пестіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.437 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського